Idag firade vi svärmors födelsedag hos Marcus syster. En stor anledning till att jag älskar att vara ingift i den här familjen är den stora kärleken till djuren. Man är liksom alltid omgiven av mjuk fluffig päls och det finns alltid någon som vill ha sin mage klappad eller bli kliad bakom ett öra.

Idag träffade jag för första gången Molle, en tervueren/collie/tollarblandning precis på väg ur valpåldern och in i slyngelåldern med tillhörande oproportionerliga kropp och inte hundraprocentig koll på vad han gör med den.
Ja, pälsen är precis lika mjuk och fluffig som den ser ut att vara, kanske ännu mjukare!

Som en bonus bjuder jag även på en bild på den förtjusande lilla Isa, en Dansk-Svensk gårdshund i husses knä:


Det är tur att det finns sånt här när man är lite besviken över att läppen fortfarande är svullen och jag inte kan ha läppstift.