För de eventuella läsare som känner mig IRL så vet ni säkert att jag är sjukskriven sedan i mars pga svår depression och ångest. Jag föreställer mig att den här bloggen ger ett visst intryck av att den diagnosen kanske även borde kompletteras med schizofreni, eftersom den är väldigt glättig, ytlig och väldigt tillrättalagd. Fullt förståeligt, ibland undrar jag själv om den lite luddiga termen “depression” verkligen täcker det som pågår inom mig.

Jag kommer att skriva mer utförligt om mina demoner vid ett annat tillfälle, om inte annat för att på något sätt klä dessa konstiga och djupt obehagliga känslor i ord. Men just nu hanterar jag dem genom att göra saker.

Genom att hela tiden hålla mig sysselsatt och hela tiden lyssna på en podd håller jag det värsta på armlängds avstånd. Det funkar inte alltid, men för det mesta gör det livet hanterbart. Genom bloggen och hemsidan kan jag dessutom förlänga effekten.

Jag kommer som sagt att skriva mer om det här, men just idag fokuserar jag på att hålla mig flytande.