Få kan ha missat det faktum att praktarslet Julien Blanc har ambitionen att komma till Sverige och föreläsa om hur man krossar en kvinnas brist på samtycke (eller som vi brukar säga “våldta”).

På sociala medier cirkulerar just nu en petition där man vill förbjuda denna fattiga ursäkt till man att komma till Sverige. Jag är den första att hålla med om att ett sådant här stolpskott inte har här (eller någon annanstans att göra).
Men så råkade jag gå in och läsa kommentarerna under ett av inläggen på Facebook. Nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, för kommentarsfältet fullkomligt kryllar av rasister som nu utnyttjar den schweiziskfödde idioten för sina egna tvivelaktiva syften. I stället för att kritisera just det här arslet så kommenterar man i stil med “Jaha, men det var ju ingen nyhet att i Sverige släpper vi in vem som helst”. Somliga väljer att fråga sig vilka politiker som släpper in honom. Jag vet inte hur det är med er, men jag har aldrig behövt tillstånd av någon speciell politiker för att besöka något land.

En sak har jag lärt mig av livet: rövhål kommer i alla färger och former.

Och just det här rövhålet utnyttjas alltså för andra syften än han själv velat vara med om. Ironin i detta.