Jag kan utan att skämmas berätta att jag har svettats hela dagen!

Vi jobbar vidare med fårstallet


Vi är inte helt överens om vad som ska hända med den gamla skorstensstocken, själv tycker jag att den är ganska fin och gör ladan lite intressant.


Takhöjden är rätt imponerande!

Och mitt i all bråten gjordes det fynd också, frågan är bara vad vi ska hitta på med dem:


Och utanför brann det gamla ruttna innertaket upp medan vi släpade all möjlig gammal bråte till brasan. Kanske ett av världens svettigaste jobb.


Sedan tog vi en riktig långritt i tuff terräng. Det vill säga Ossian red, medan jag och Marcus kämpade oss fram och svettades floder. I alla fall jag. Frosten har fått ett nytt blingigt pannband, tyvärr framgår det inte riktigt av bilden exakt hur mycket han glittrar


Baksidan av denna aktiva och svettiga dag är att jag har varit för lat för att gå och dricka när jag behövt det. Så nu har jag en ordentlig huvudvärk, vilket känns som ett lite trist avslut på helgen.

Men på det hela taget en ganska bra helg, inte på topp rent psykiskt, men hanterbart.