Jag trodde aldrig att jag skulle få skriva detta, men nu är sockorna i det super-supertunna garnet klara! Så du enbenta med storlek 39-41; jag måste göra dig besviken för sockan är inte längre till salu. Eller, det beror förstås på vad du är beredd att betala…

Så nu har jag mössa, halsduk och sockor som matchar!


Närbild på sockorna:


Tyvärr har jag fortfarande två nystan kvar, det kanske blir ett par väldigt stora vantar. Nästa vinter.

Idag satte jag mig i lilla sportbilen och åkte till Limmared för en riktig loppisfest. Jag började på Återbruket (det rekommenderar jag alla, visserligen finns det mycket roligt i bodarna på gatan också men det mesta där tror jag att de köpt på Återbruket och satt nya prislappar på).

Återbruket är en jätteloppis där överskottet går till Nätverket Sverige-Lettland.

Där fyndade jag en vägglampa som Ossian ska få ha som sänglampa. 25 ynka kronor betalade jag, och sedan hittade jag en skärmstomme som jag tänkte göra något snyggt av och ha till vägglampan så att vi slipper bli bländade när vi läser godnattsaga.


Ramlade också över en sjukt lång hörnsoffa, så om någon har tänkt öppna någon verksamhet där ett väntrum ingår så vet ni var väntrumssoffan finns nu-

Den fick inte ens plats på bilden.

Hur som helst, efter att ha blivit trött i ögonen på Återbruket åkte jag bort till Storgatan och mötte upp världens bästa Emma och hennes svägerska Anna och fortsatte att trötta ut ögonen i alla småbutikerna.

En häftig grej med att gå på loppis och i secondhandbutiker är hur snabbt man kan göra en tidsresa tillbaka till sin egen barndom. Man stryker med handen över en stolsrygg och minns plötsligt exakt hur ens gamla dagisfröken Sivan luktade, eller hur den varma chokladen smakade i just de där muggarna.

En av mina inredningsdrömmar är att få ha ett riktigt sminkbord. Ett sånt där med stor spegel med lampor runtomkring och en massa lådor att ha alla krämer, ögonskuggor, borstar och penslar i. Sprang på den här lilla skönheten, hade jag haft en dotter hade jag slagit till direkt, men den var i minsta laget för en 40-plussare och alla mina livsnödvändiga skönhetsprodukter.


Förresten, ni som läser bloggen, vad vill ni läsa om egentligen? Mer hudvård? Hårvård? Pyssel? Politik? Hästar? Hundar? Barnuppfostran? Mansuppfostran?
Säger inte att jag kommer att göra som ni säger, men ni kan ju hoppas…