Det kanske inte kommer som en överraskning, men 6-åringar har jävligt mycket grejer!
Framför allt smågrejer som inte verkar höra hemma någonstans. Som små onödiga leksaker de får på snabbmatsrestauranger, små actionfigurer av okänt ursprung och varje läkar- eller tandläkarbesök resulterar numera nya små glittriga djur som ska ha en plats.

I somras fyndade jag en kast på loppis som jag målade och fixade till, men nu är den full. Som tur är har jag fyndat en till som nu ska få sig en ansiktslyftning och fyllas med prylar.


Jag kanske ska passa på att visa vårt varmförråd vi har i ladugården. Här förvaras säsongsgrejer som julpynt och campingutrustning ihop med saft och sylt. Dessutom fungerar det som sadelkammare, och så här på vintern får det även vara mitt målar-rum.


Under kasten och den blå sopsäcken står en gustaviansk byrå och väntar på lite kärlek och målarfärg.

Lite humblebrag att “råka” få med rosetterna på bilden också va?