Igår blev det faktiskt 4 km löpning med broddar på vägen som Marcus plogat och blev själv överraskad av snittiden med tanke på att jag inte sprungit sedan oktober.

Idag blev det ridning istället och det har jag heller inte gjort på en och en halv evighet. Marcus gick med Niva och jag skulle komma efter. hade just broddat klart och skulle bara få på sadel och träns innan jag gav mig iväg efter honom och kände mig rätt säker på att jag skulle komma ikapp honom ganska snart. Men oj oj oj vad en gubbe kan gno på. Trots att vi både travade och galopperade var det först halvvägs på rundan som vi kom ikapp dem.

Med tanke på dagens debatt kring Jerringprisets högst värdige vinnare Peder Fredricson kan jag också meddela att jag var helt genomsvettig och tämligen andfådd när vi kom ikapp Marcus, och då var det verkligen ingen snyggridning. Visserligen betydligt mer påpälsad än Peder brukar vara på tävlingsbanan men ändå…


Sexig som satan, eller hur?

Grattis som fan Peder från mig och Nisse! Din insats i OS var något alldeles speciellt och jag kan – trots att jag är hästtjej – bara ana hur stort arbete som ligger bakom en sådan prestation.