Jag överlevde. Bättre än så faktiskt, det var riktigt roligt! Och där var bara två andra personer och båda var väldigt snälla och jag ser faktiskt fram emot att gå dit igen i morgon. Fan trot!

Idag fick jag en av mina fördomar sönderslagen och I don’t mean that in a good way. Min nya bil har gett en del märkliga ljud ifrån sig och eftersom det är ett garantifel så kan inte min vanliga snälla, duktiga bilmekaniker hjälpa mig (shout out till Johnny på Cityverkstan i Ulricehamn, du är bäst!). Istället fick jag åka till Borås. Hade tid bokad kl 9:00, men var där väldigt tidigt eftersom jag åkte direkt efter att jag lämnat barn i skolan. Redan 8:25 parkerade jag utanför verkstaden. Som var stängd! Min bild av bilmekaniker är att de senast börjar jobba 7:00. Så är verkligen inte fallet fick jag bittert erfara. Vid 8:45 kom en snubbe i en bil som verkade höra hemma i verkstan, men han skulle bara lämna något. Han ringde i alla fall mekanikern och berättade att han hade en kund på plats. Mekanikern var på väg var beskedet jag fick och jag satte mig i bilen igen för att slippa frysa. Han måste ha varit väldigt långt bort, för inte förrän 9:10 öppnades dörren till verkstaden och jag kunde komma in.

Sedan passade jag på att komplettera vår julbelysning ute. Bild kommer. Kanske. Senare.

Just nu luktar hela huset kanel från min granola som just kommit ur ugnen.


Adventskalendern på TV och lite tryffel med arabiskt tema till detta.

Fruktansvärd bild men det är en med rosensmak och rostade pistagenötter och med vit choklad, saffran och apelsinblom rullad i violstångskross.