Äntligen är den klar!
Med tanke på hur mycket arbete Marcus lagt ner på att bygga om och renovera och bygga och måla och tapetsera och fan och hans gamla moster känns det nästan lite futtigt att han bara får futtiga två kvadratmeter. Å andra sidan är jag väldigt nöjd med dessa två kvadratmeter.


Fåtöljen hittade jag på loppis för en hundring och hade sån tur att klädseln gick att ta av och tvätta. Sedan målade jag benen mörkblå för att matcha tapeten och mattan i biblioteket. Fotpallen kommer från Rusta och har även den fått sina ben ommålade.
Kudden har jag sytt själv av Tildatyger från Panduro.


Byrån har en gång tillhört min pappa och sedan stått hemma hos min mormor och morfar.

Stringhyllan minns jag inte om den kommer från min morfars föräldrars gamla sommarstuga eller om det var en som Marcus hade, men jag fick strida för att få sätta upp den. Jag älskar stringhyllorna och den är ju perfekt i storleken för att få plats med Marcus favoritgrejer: Whisky, glas, jakttidningar, en skål Bridgeblandning och annat gubbe-godis:-)
Krukan hittade Ossian på en loppis för en tia (the loppis-force is strong in this child).