Sonen har ju ingen skrivbordslampa till sin sekretär! Eftersom jag HATAR taklampor (de ska endast vara tända under tiden man letar efter något) har jag letat runt efter nån smidig klämspot han kunde ha.
Men så var vi på loppis på Viskaborg i helgen och ramlade över den här:


Som nu har fått lite färg:


Tänkte göra något mönster på skärmen med schabloner, kanske kronor i guld? Det borde ju gå hem hos sonen med den orientaliska smaken?
I bakgrunden syns ännu ett ihoplimmat kakfat. Man skulle kunna tro att vi fikar 24-7 här, men jag kunde bara inte låta bli den lilla genombrutna söta skålen, och allt blir ju liksom snyggare på fot, eller hur?

Har även kommit igång med Ossians soptippsfynd:


De ska få matchande dynor också, så är du gäst på Långarydet någon gång kanske du får äran att sitta på en av dem.