Som jag nämnt tidigare är jag helt besatt av citrus och framför allt citron just nu. Jag vill just nu bara tvätta mig och smörja in mig med saker som luktar citron, så fräscht och härligt att det liksom kittlar längst bak på tungan när man luktar på det. MEN och det är ett enormt stort jävla MEN, det finns alltid en risk när någon vill göra en citrondoftande hudvårdsprodukt att doftassociationerna drar åt toalettrengöringsmedel snarare än den dör friska, syrliga aptitretande citrondoften.
Min citronsmoothie smakar definitivt inte toaanka, och eftersom jag är så oerhört snäll bjuder jag er på receptet:

1,5 dl fryst mango
1 banan
1 dl fet grekisk eller turkisk yoghurt
1 dl apelsinjuice (helst ekologisk för den smakar så sjukt mycket mer och bättre än den vanliga)
Finrivet skal och saften av en ekologisk citron (tänker inte ens skriva helst, för den ekologiska är så mycket godare!)
1,5 tsk vaniljessens
En tumstor bit färsk ingefära skuren i bitar

Mixa allt helst slätt och drick!

Passar på att exponera min black frenchie tumnagel också bara för att det var så länge sedan jag målade naglarna.