Insåg i går kväll att jag glömt att förnya mitt recept på sömnpiller, I kombination med en rätt fet måne lämnade sömnen en hel del övrigt att önska (typ att den ens skulle inträffa).

Resultatet blev att jag började min lördag med en dubbel Treo och en kopp kaffe. Men det regnade åtminstone inte så jag tvingade ut det trötta kroppsaset på en runda i skogen för att skaka liv i liket.
Men det gick inte som jag tänkt mig. Istället fick jag en ännu värre huvudvärk, så hela dagen har haft temat smärtlindring.

De små stunder som diverse läkemedel hållit mig uppe har jag målat en stol jag fyndat på loppis för en femtiolapp.

Ossian har själv hjälpt till att slipa den.

I början av sommaren var Marcus på något jobbevent där de fiskade regnbåge. Två ädla fiskar har sedan dess legat i vår frys och bara väntat på att jag ska få lite feeling och hitta på något vettigt med dem. Idag hände det!

Jag saltade dem och fyllde dem med en tunt skivad citron. Sen slängde jag in dem i 250 grader i 10-15 minuter.

Under tiden smälte jag mer smör än vad som känns sunt i stekpannan, strödde lite socker på snittytan på två citroner och stekte tills jag tyckte de blev snygga. Sen serverade jag fisken med citronerna, smöret och kokt potatis och haricots verts.

Citron har för övrigt (och är fortfarande) just nu en favorit vad gäller både doft och smak för mig. Faller direkt för hudkrämer, duschtvålar och annat med citrusdoft, och har blivit helt såld på alla drycker med citrussmak. Tipsa gärna om citrusdoftande hudvård och liknande för jag kan verkligen inte få nog!