Dagens skämskudde: alla som plötsligt höjer sina röster och skriker att samerna minsann är det svenskaste som finns. Jag gissar att SD med Björn Söder i spetsen fnissar gott åt alla som gått rakt i deras fälla och plötsligt tycker att det är ok att ha diskussioner om vilka som är “svenskast”.

Dagens ont-i-magen: Skolmassakern i Peshawar. Världen orkar inte med fler döda skolbarn.

Dagens insikt: Jag måste nu till varje pris undvika att bli utsatt för någon typ av våldsbrott eftersom en anmälan kan göra att jag hamnar i ett register. Det räcker ju att finnas i SD:s ursprungsregister, att dessutom finnas med i registret över “Gnälliga, psykiskt veka och icke trovärdiga kvinnor” blir för mycket.

Dagens i-lands problem: Vädret. När jag hör rasisterna rasa över “massinvandringen” till detta vedervärdiga klimat så blir jag än mer fast i övertygelsen att de är helt jävla dumma i huvudet. Om möjligheten fanns att stanna kvar i exempelvis ett varmt Somalia så skulle väl ingen frivilligt bege sig till detta vädermässiga helvete med snöblandat regn och fuktig kyla som får det att värka i skelettet?