Så var den igång då, the remarkable blogg of Långarydet. Jag skulle kunna nischa mig och kalla den en renoveringsblogg, en hästblogg eller en matblogg, då det är tre saker som tar stor plats i mitt liv. Det skulle kunna bli en slätstruken blogg som i bästa fall lockar till sig en och annan uppmuntrande kommentar i stil med “Vad söt han är” (om ponnyn), eller “Snyggt!” (om nya tapeter/gardiner etc.) eller “Mums!” (om maträtter jag hittar på). Men så finns ju omvärldsrapporteringarna där i olika medier, likt ett varigt infekterat sår jag inte kan låta bli att peta i. Så det kommer jag att göra. Och skriva om här. Och göra folk irriterade, men kanske också lite glada, roade, rörda, fnittriga och skitarga. Blir ni det så lämna gärna en kommentar. Jag kanske får ångra det längre fram, men just idag känns det helt rätt att chansa!
Men nu ska jag skura en lerig häst!

Ses!